Bouwplaatsbeveiliging

  • Bouwplaatsbeveiliging
    https://www.highqualitysecurity.nl/images/ju_cached_images/banner007_abd6eefeb3c5cde45f2b5bbdf9faa60f_90x50.resized.jpg

 

Bouwterreinen zijn helaas regelmatig het doelwit van vandalisme en diefstal. De aanwezigheid van bouwmaterialen, gereedschap en machines maakt uw terrein tot een aantrekkelijke plek voor dieven. Vooral op momenten dat de werkzaamheden stilliggen, zoals ‘s nachts of in het weekend, is er een verhoogd risico op inbraak.

Het plaatsen van een simpele omheining alleen blijkt vaak geen afdoende beveiligingsmaatregel. Onze ervaren beveiligers helpen u daarom graag uw bouwplaats te beveiligen, zodat u zeker weet dat ongenode gasten buiten blijven.

Wat houdt bouwplaatsbeveiliging van High Quality Security precies in?

Bouwplaatsbeveiliging is een combinatie van preventief aanwezig zijn en snel kunnen schakelen mocht de situatie daarom vragen. Zo lopen onze gecertificeerde beveiligers rondes en kunnen indien gewenst permanent aanwezig zijn.

Acute situaties worden direct gemeld en mocht een onbevoegd persoon het terrein betreden, dan wordt deze onmiddellijk overgedragen aan de plaatselijke politie.

Traject beveiligen bouwplaats

Aangezien niet elk bedrijfsterrein dezelfde beveiliging behoeft, gaan wij eerst met u om de tafel zitten. Zo kan er een beveiligingsplan opgesteld worden dat precies bij uw situatie past. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat personeel en bezoekers zich moeten registeren.

Ook de controle van voertuigen en ladingen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten hoe wij u van dienst kan zijn? Of wilt u meer weten over bouwplaatsbeveiliging? Neem dan met ons contact op.