Inbraakbeveiliging

  • Inbraakpreventie
    https://www.highqualitysecurity.nl/images/ju_cached_images/banner008_022b06517e30e9c97199ab89e2312c8f_90x50.resized.jpg

 

Het is de nachtmerrie van menig huiseigenaar: thuiskomen en ontdekken dat je huis overhoop is gehaald. Vooral tijdens de donkere maanden van het jaar loopt het aantal woninginbraken fors op. Inbraak leidt niet alleen tot materiële schade, maar kan daarnaast voor het slachtoffer ook een zeer traumatische ervaring zijn.

Gelukkig loont het om preventieve maatregelen te nemen. Door goede inbraakpreventie wordt de kans op inbraak drastisch verminderd. High Quality Security voorziet u hierin graag van advies.

Wat houdt inbraakpreventie van High Quality Security precies in?

Elk woonhuis is qua ligging en inrichting uniek. Het is daarom van belang om speciaal op uw woonsituatie afgestemd advies te krijgen. Een van onze medewerkers komt daarom bij u thuis kijken om veiligheidsrisico’s in kaart te brengen.

Aan de hand van deze bevindingen wordt een adviesrapport inbraakpreventie opgesteld met daarin heldere en concreet te ondernemen stappen.

Richtlijnen Politiekeurmerk Veilig Wonen

Onze medewerkers gaan uit van de speciaal opgestelde richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet u dat uw woning optimaal beschermd is! Wilt u weten hoe wij u precies van dienst kunnen zijn?

Of wilt u meer weten over inbraakpreventie of het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Neem dan met ons contact op.