Winkelbeveiliging

  • Winkelbeveiliging
    https://www.highqualitysecurity.nl/images/ju_cached_images/banner004_45c25a86d98dcc1420486b88fd2fc919_90x50.resized.jpg

 

Winkeldieven zijn een groot probleem voor de Nederlandse winkelbranche. Zo loopt de Nederlandse winkelbranche door winkeldiefstal jaarlijks 580 miljoen aan omzet mis. Zaak dus om te kiezen voor kwalitatief goede winkelbeveiliging.

Van de aanwezigheid van beveiligers gaat een preventieve werking uit: onze gediplomeerde en ervaren beveiligers zijn namelijk in staat om potentiƫle winkeldieven snel te herkennen. Wanneer de situatie hierom vraagt, zal de beambte discreet optreden.

Winkelbeveiliging bij High Quality Security

Winkelbeveiliging houdt echter meer in dan alleen het verrichten van beveiligingswerkzaamheden. De beveiliger fungeert namelijk vaak als aanspreekpunt voor de klant. Het is daarom van belang dat de beveiliger beschikt over een stukje gastheerschap. Bij ons staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Onze representatieve gediplomeerde beveiligers zullen er alles aan doen om bij te dragen aan een zo prettig mogelijke winkelsfeer. Wij vinden een goede en persoonlijke samenwerking erg belangrijk. Samen met u zorgen wij dan ook voor een beveiligingsplan op maat. Wilt u weten hoe wij u op het gebied van winkelbeveiliging precies van dienst kunnen zijn? Neem dan met ons contact op.